Uppgradera programmet

Programmet uppdateras automatiskt om du väljer uppdateringsläget Automatiskt i fönstret uppdateringsinställningar (SäkerhetUppdatera antivirusdatabasSchema för databasuppdatering).

Programmet uppdateras automatiskt om du installerar en ny version av programmet över den tidigare. När du uppdaterar betalversioner av Kaspersky bevaras alla dina inställningar.

Om användaren har pausat skanningsuppgifter i det ögonblick då uppdateringen anländer, kommer programmet att tvinga dessa uppgifter att stoppa och köra uppdateringen. Aktiva skanningsuppgifter tvingas inte stoppas.

Medan nedladdning av uppdateringen pågår, jämför programmet tidigare och nya versioner av Licensavtal för slutanvändare, Meddelande för Kaspersky Security Network och Sammanställning gällande datahantering i marknadsföringssyfte. Om avtalen och/eller villkoren skiljer sig åt, ber programmet dig att läsa och godkänna dem på nytt.

Begränsningar kring uppgradering från en tidigare version av Kaspersky Free